Monday to Thursday from 9.30 am to 1.00 pm and from 3.00 pm to 7.30 pm - Friday from 9.30 am to 19.00 pm - Saturdays from rom 9.30 am to 1.00 pm

Legal Warning

L’accés a la web de Immobiliaria Superior i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des de la web de Immobiliaria Superior.

L’usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d’aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.

La informació continguda en aquesta web ha estat elaborada i supervisada per Immobiliaria Superior. Les bústies de contacte de la web tenen caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

POLÍTICA D’ÚS

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Immobiliaria Superior no és responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi. Els continguts de la pàgina web hi són merament amb caràcter orientatiu i informatiu i Immobiliaria Superior no garanteix l’exactitud ni l’actualització de la informació que es pugui obtenir del seu web, informació que es podrà modificar sense avís previ. Immobiliaria Superior no es fa responsable dels danys derivats de la utilització d’aquest lloc web. Igualment no es fa responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs.

Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i contingut que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web. Immobiliaria Superior es reserva el dret a canviar la política de privacitat descrita a la present pàgina sense notificació prèvia. 

Immobiliaria SUPERIOR,SAU
C/La Sardana, núm. 5 baixos

AD500 Andorra la Vella

NRT: A-700667-N

Tel. (00376) 80 80 80

Email: superior@andorra.ad

Subscribe to our newsletter: